Thursday 28 October 2010

Een Geschiedenis Van Ufo En De Amerikaanse Presidenten

Een Geschiedenis Van Ufo En De Amerikaanse Presidenten
14 juli 2011 - Door de geschiedenis van Amerika, zijn veel van presidenten van het land heeft geprobeerd om informatie over te verzamelen en beweerden te hebben gezien Unidentified Flying Objects. Sommige van die presidenten beweren dat hun eerste waarneming voor hun voorzitterschap, wat tijdens het, maar velen van hen ook proberen om informatie over te verzamelen en deze anomalie"en onderzoek. Voor sommigen van hen is het een kwestie van de verdediging en voor anderen is het een kwestie van persoonlijke en technologisch belang, maar het lijkt te zijn consistent aanwezig zijn.

President Harry S. Truman was ge"interesseerd in meer informatie over UFO's en in 1948 bestelde rapporten die elke drie maanden over UFO-activiteit. Wanneer er een grote instroom van waarnemingen deed zich voor in juli 1952, gaf hij het bevel om neer te schieten alle Unidentified Flying Objects, waarschijnlijk zorgen over wat dat instroom zou kunnen betekenen voor de veiligheid van het land.

In 1952, tijdens dit gemeld toevloed van UFO-waarnemingen, Dwight D. Eisenhower (een algemene op dat moment) ook getuige van een UFO na de landing op een van de schepen in een NAVO-vloot niet ver van Engeland. De UFO werd waargenomen toen hij landde in zijn helikopter rond 1u30 in de ochtend. De vliegende schip was blauwachtig wit en de onderlinge aanpassing 30 meter zweefde over het water gedurende tien minuten.

In januari van 1972 was er een verhaal over een echtpaar dat in Oklahoma per ongeluk afluisteren een oproep over Unidentified Flying Objects worden opgepikt op de radar boven de Stille Oceaan en de Golf van Mexico. Het gesprek zei ook dat er iets viel in de Stille Oceaan, dan drong er bij iemand aan de voorzitter te bellen. Het gesprek eindigde met een stem zeer vergelijkbaar met Nixon's komen op de lijn. Deze oproep brak in toen de vrouw van het paar was aan de telefoon aan haar moeder.

President Kennedy had ook een interesse in UFO's, zijn zorg is dat het grote aantal van hen is waargenomen in Rusland zou kunnen worden verward met Amerikaanse vliegtuigen. Hij vreesde dat zou leiden tot represailles van de Russen. Er zijn een aantal theorie"en die zijn interesse en inquisitie in deze kwesties een of andere manier gerelateerd zijn aan zijn dood.

President Reagan ook gemeld het zien van UFO's, en in de prive-vertoning van ET in het Witte Huis maakte hij een opmerking over hoe accuraat de film was. Het werd aangenomen af als een grap, maar gezien zijn gretige interesse in UFO's, vraagt men zich af. President Carter beweerde ook te hebben gezien een UFO, en werkte tot meldingen van UFO's vrij te geven tijdens zijn presidentschap.

Veel van onze presidenten hebben een aantal stropdas of een andere om UFO's en hun onderzoek, en de trend zal waarschijnlijk blijven door de jaren heen, misschien tot we het bewijs van iets te ontdekken die er zijn.bron: www.Latest-UFO-Sightings.net

Oorspronkelijke bericht in het Engels: A History of UFOs and the Presidents

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts