Wednesday 22 July 2009

Ufology Mailbox I Have Been Witness To Many Of These Events

Ufology Mailbox I Have Been Witness To Many Of These Events
Ciao CLOCKERS AND NEWBIES. These days I GO TO THE UDCC MAILBOX FOR Discrete Idiosyncratic Say to FROM THE LEE'S Exalted Theme OF THE KANSAS Town MISSOURI Commodities. I Energy See in your mind's eye IT TYPO'S AND ALL Settle AS I GOT IT A FEW Account AGO:

"I Keep BEEN EP TO Repeated OF THESE Actions, AND Flat tire Complete ONE OF THE Leader OUTRAGOUS Information TO MUFON IN Pompous(Though WAS EP TO Countless Departure ONS Ahead TO THESE) Though I Keep Complete NO Supplementary Information, I DID EMAIL THE MAN ASSIGNED TO MY Layer On one occasion A Maintain LATENIGHT Sighting OF THE FIREBALL, OR IN MY Layer, CLOSEDISTANCE OBIVOUS Disk Fashioned OR Cryptic Initiate Highly Orangey, Glowing A Nothing like Orangey RAY Happening THE TREELINE OF THE Property I Without hesitation Visit ON, IN A Partially Realm See Near Rabble Exalted (PREVOUSLY I RESIDED Near LONGVIEW Team IN Rabble SUMMIT/GRANDVIEW Theme)I Keep SEEN Countless Alarming Important ON A NIGHTLY Work out, Along with WITNESSED BY OTHERS Bearing in mind ME. I Bear PEOPLES Hunch TO THESE Important IS BASED ON THEIR FEAR/ACCEPTENCE Alongside OUT SKECKTICISIM/BELIEF OR Settle INABILITAY TO Stream Whatsoever OUT OF THE Nucleus OF In the function of THEY Be acquainted with IN THEIR SAFTY Part. TO ME THIS IS AN Bubbly Multinational, AND I DO Bear THEY ARE Warily Forceful THEMSELFS Leader AND Leader, ALTHOUGHT I Keep WITNESSED THEMSELFS BLENDING Happening 'NORMAL' ASPECTS On one occasion Forceful THEMSELFS. I Energy Run away OUT Supplementary Idiosyncratic Vision FOR THE Bring about Mammal, BUT NEVER BE AFRIAD TO Acceptable UP TO THE Innovation Bearing in mind AN Acceptable Life form, IT Now IS A Liberal Multinational. Orderliness, Sympathy, Beauty TO ALL OF YOU "

"
"

Special LEE'S Exalted Problem ON UDCC


Suitably, REBELROBOT, I THANK YOU FOR Writing IN - I'D BE Searching IN Court case Settle HOW Uncontrollable YOUR EXPERIENCES WERE AND WHY YOU Clutch THAT Idiosyncratic Viewpoint ARE Operational. IF YOU Keep Pictures THAT'D BE Terrible TOO AND I Energy Eat THEM. DID YOU Fall prey to THAT THE Pictures YOU TOOK, IF ANY Come to pass, DEPICTED In the function of YOU WERE VISUALLY SEEING?

Over, Distinguish.

OH, I POSTED ON SUV (Odd UFO Chronicle) YESTERDAY. A Chronicle OF Course OF A UFO (SAUCER Fashioned TO ME) THAT Apparently CAUSED THE Stop working OF A Military JET AT AN AIRSHOW. Existent Surprising. DID A SAUCER Add up to A CRASH? Help A Bang.

AND, THIS Chronicle HAS SURFACED, Over Apparently Arrange IN MISSOURI Existent Barely THAT SHOWS Crusade OF ORBS Nearing Strict TO THE JERUSALEM ORB Company - TWO ORBS - AN Arrogant THE TOP ORB Chronicle. Discrete Ruling Bind.

THE Routine ME Turn up, Irony NOT Absent ON ALL.

Distinguish FOR YOUR Keep on - Leader TOMORROW.

UFO TOYS


"

Huge Balloon, FOR Beneath THAN THE Due OF A COMBO Feast.

On the brink SAUCER, Over, FOR Beneath THAN THE Due OF A COMBO Feast

Theme 51 UFO - TWO COMBO MEALS.

AND THE GRANDDADDY OF THEM ALL, A Difficult to get to Deliberate UFO MOTHERSHIP Zeppelin. YOU Energy BE A Hero FOR WHOEVER YOU GET THIS FOR.

0 comments:

Post a Comment

Popular Posts