Tuesday 14 August 2012

Ufo Conferentie Zal Beschikken Over Ufo Crash Site Artifacts

Ufo Conferentie Zal Beschikken Over Ufo Crash Site Artifacts
Midwest UFO-conferentie die op 27 augustus 2011 gehouden op Unity Temple op de Plaza, 707 W 47th Street, Kansas City, Missouri 64112 vanaf 09:00 in de ochtend tot 09:30 in de avond zal beschikken over nationale sprekers waaronder Dennis Balthaser, Rose, Grant Cameron, en Debbie Ziegelmeyer. Deze nationale sprekers en onder andere presenteren recente testresultaten met betrekking tot UFO website artefacten en zij zullen verder lezing over het UFO-fenomeen.

UFO-onderzoeker Art Campbell geeft drie UFO website artefacten, de verondersteld om een biologisch orgaan worden, stukken metaal niet afkomstig is van de Aarde, en een deel van een kleine schoen. De meest recente verbluffende testresultaten van deze artefacten geopenbaard zal worden voor de allereerste keer op de conferentie. Andere sprekers zullen nader toelichten laatste testresultaten op artefacten uit Roswell.

Host van de Nachtwacht 'Radio Show Todd Sheets zal emcee het evenement, dat zal worden gedekt door Benchmark Onderzoek Groep. Leveranciers zullen verkopen UFO gerelateerde items, boeken, shirts en sieraden.

Het evenement wordt gesponsord door UFO Midwest Magazine met leden uit Kansas en Missouri MUFON vrijwilligerswerk op de conferentie. Het zal worden geregisseerd door Margie Kay, die verwacht dat een enorme capaciteit van mensen die het bijwonen van de gebeurtenis te wijten aan de toenemende UFO-waarnemingen in de grotere Kansas City gebied en landelijk.

Tickets zijn verkrijgbaar in de 40 en 30 voor General Admission en voor studenten en senioren respectievelijk. Tickets zullen alleen online beschikbaar op 22 augustus 2011 en zal beschikbaar zijn op de deur daarna. Kinderen onder de 16 jaar zijn niet toegestaan.bron: www.Latest-UFO-Sightings.net

Oorspronkelijke bericht in het Engels: UFO Crash Site Artifacts


0 comments:

Post a Comment

Popular Posts